Grafmonumenten en herdenkplekken

In de “keuken” van het atelier staat een grote tafel met een bank en stoelen. Er is koffie, er is thee en ik heb aandacht en luister naar jullie verhaal. In die keuken staat de klok altijd stil, want hier hebben we tijd. Tijd om te praten, verhalen te vertellen en samen te kijken naar de wensen voor een herkenbare of een nieuwe dierbare plek.

Restauratie of Onderhoud van het bestaande Grafmonument.

Bij Glas en Steen van der bok is het mogelijk om het bestaande grafmonument o.a. te laten schoonmaken, rechtzetten en de teksten opnieuw te laten schilderen. Ook kunnen wij tekst toevoegen in het bestaande monument van glas of steen.

Wil je vrijblijvend komen om te kijken of ik iets kan betekenen in Glas, Steen, RVS of een combinatie van materialen? Wilt u  een vrijblijvende offerte belt u gewoon met Ellen.

schelp in steen

schelp in steen

Detail van een schelp in steen Diverse technieken in de steen d.m.v. zagen , beitelen, stralen, de structuren in de steen beelden de sporen uit van een geliefde op haar levenspad.

detail grafmonument

detail grafmonument

gezandstraald in graniet. bij maatwerk opdrachten zorgt Ellen van der Bok van Glas-steen.nl dat zelfs het kleinste detail van uw gewenste afbeelding in het monument word verwerkt.

Anna

Anna

Met de hand gesneden en gezandstraald portret van Anna, Deze foto is met toestemming van de Fam. Geplaatst

Glas en Rvs

Glas en Rvs

Glas en Rvs  ; een Grafmonument met mooie duurzame materialen, de uitstraling weerspiegeld de gezandstraalde tekst.