Ontwikkeling & Samenwerking

Onder de noemer Capro-vormgeving kan Ellen ontwerpen maken die in samenwerking met of volledig door anderen worden uitgevoerd.

Zo zijn er verschillende samenwerkingen mogelijk en kunnen ook materialen mooi worden samengebracht in een monument of in een gedenksteen. Zo werkt ze regelmatig samen met mensen die met hout werken of met RVS en Cor-tenstaal.

Ellen van der Bok is geen vrouw die stilstaat, zoals de klok in haar “keuken”… Zij is en blijft altijd in ontwikkeling.

Voor de mensen waarmee Ellen samenwerkt wil ze in kunnen staan voor de kwaliteit. Ze is dus selectief en bewaakt haar standaard van werken ook binnen de samenwerkingen. Het resultaat wordt in samenspraak en in samenwerking geplaatst op de locatie waarvoor het werk bestemd in.

Kortom als er wensen of mogelijkheden zijn, die Ellen nog niet in huis heeft, zoekt zij samenwerkingen of onderzoekt ze nieuwe technieken

Glas-steen.nl is gecertificeerd onder het glazeniersgilde.

Norvold Memorials B.V.
Amersfoortsestraat 61
3769 AE Soesterberg
tel. 0031 (0)346-355800
www.norvoldmemorials.nl

Je zou denken dat een goed ontwerp op elke ondergrond tot zijn recht komt, toch is dat niet het hele verhaal. Sommige materialen ondersteunen de uitstraling, omdat dat beter past dan andere materialen. Voor een goed ontwerp en de beste afstemming om het persoonlijk te maken, zijn er leveranciers die ons voorzien van de beste ondergrond. Op de foto een grote collectie ruwe natuursteen, zie wat een keuze, geaderd of juist niet geaderd, de kleur, het speelt allemaal een rol. Dus kom naar het atelier in Goedereede en bespreek in de “keuken” wat er allemaal mogelijk is, maak de meest persoonlijke keuze samen met Ellen als ontwerper.

Remember Me

Wij regelen de complete uitvaart
Laat de gehele uitvaart regelen door RememberMe; persoonlijk, warm en op maat.

Op ons uitvaart platform vind je uitvaartondernemers die zich volledig richten op jouw wensen en budget.

Wij werken landelijk en zijn 24/7 bereikbaar.

T +31 (0)6 54 75 36 23
F +31 (0)74 259 16 06

info@graniso.com
www.graniso.com
Breemarsweg 427          
7553 HP Hengelo.